Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Запорізькій області починає роботу п’ятирічна Програма з аграрного і сільського розвитку (АГРО), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується компанією  Кімонікс Інтернешнл

У Запорізькій області починає роботу п’ятирічна Програма з аграрного і сільського розвитку (АГРО), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл

Метою програми АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.

13:10 03.08.2020

Відбулась 35 сесія

Відбулась 35 сесія

Сьогодні в приміщенні сессійного залу Михайлівської селищної ради з дотриманням всіх карантинних правил відбулась 35 сесія 7 скликання. В порядку денному розглядались питання:

12:41 23.06.2020

З Днем медичного працівника!

З Днем медичного працівника!

Напередодні свята – Дня медичного працівника, секретар Михайлівської селищної ради Олександр Лактіонов завітав до КНП «Михайлівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області (директор – С.І. Лукашенко) та до КНП «Михайлівської багатопрофільної лікарні» Михайлівської районної ради Запорізької області (директор – І.В. Гайдаржі).

11:05 19.06.2020

Онлайн-семінар «Цифрові комунікації в ОТГ»

Онлайн-семінар «Цифрові комунікації в ОТГ»

"Чим краще ви будете в онлайні, тим краще буде у вас все в реальному житті", - мотивуючою фразою розпочала онлайн-семінар «Цифрові комунікації в ОТГ» Yuliia Pochebut, експертка з комунікації та висвітлення Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe в Миколаївській області. У заході, організованому ULEAD Запорізький регіональний офіс 18 червня, взяли участь представники 7 громад - Пологівська об'єднана територіальна громада, Більмацька Отг, Чернігівська ОТГ Запорізької області, Оріхівська об'єднана територіальна громада, Михайлівська сільська рада Вільнянського району Запорізької області, Плодородненська Громада. Також участь у заході прийняли і представники Михайлівської селищної ОТГ - Морозов О.О. та Беспалов В.А..

15:02 18.06.2020

Онлайн-курс "Кіберняні"

Онлайн-курс "Кіберняні"

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2019 року № 849, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.

14:32 11.06.2020

З'явилася інтерактивна карта визначних місць України

З'явилася інтерактивна карта визначних місць України

Попри те, що авіасполучення планують відновити з 15 червня, фахівці все ж рекомендують цього літа віддати перевагу внутрішньому туризму. На цьому фоні в Україні з'явилася інтерактивна карта «Що подивитись — Україна».

14:35 01.06.2020

Вітання переможців конкурсу

Вітання переможців конкурсу

В п'ятницю в приміщенні сесійної зали Михайлівської селищної ради відбулось привітання учасників конкурсу з нагоди 210-ї річниці заснування Михайлівки. Нагадаємо, що конкурс проводився на сторінці Facebook "Новини Михайлівської громади". Пропонувалось спробувати свої сили у малюванні, написанні віршів чи есе та зніманні цікавих відео! Але, все повинно було бути пов’язане з Михайлівкою. Якщо ви малюєте – то нехай на ваших картинах буде Михайлівський пейзаж, якщо ви знімаєте відео – то розкажіть за що саме любите Михайлівку (відео не більше 2-х хвилин) та обов’язково самі з’явіться в кадрі, а якщо ви пишете вірш / есе (перевага надається українській мові) – то нехай він також буде про Михайлівку!

08:11 01.06.2020

210 річниця заснування Михайлівки

210 річниця заснування Михайлівки

Шановні земляки! Сьогодні виповнюється 210 років з дня заснування нашої рідної Михайлівки! Від щирого серця вітаю всіх нас зі святом! Бажаю міцного всім здоров'я, достатку і злагоди. Нехай в ваших домівках і серцях завжди панує тепло та спокій, а всі ваші плани і задуми втілюються в життя! Хай завжди над нашою Михайлівкою буде мирне небо і всі негаразди минають її стороною! Зі святом!

08:05 01.06.2020

Повідомлення про корупційні та пов’язані з корупцією правопорушення

Повідомлення про корупційні та пов’язані з корупцією правопорушення

Відповідно до частини 2 ст. 19 Конституції України органи державної влади, органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

11:54 26.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора