A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

В Михайлівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості розпочато «Місячник зайнятості молоді»

Останнім часом багато молодих людей звертаються за послугами до служби зайнятості. Молоді люди, завдяки високому інтелектуальному потенціалу, мобільності, гнучкості, комунікабельності, маючи активну життєву позицію активно впливають на суспільний прогрес, не залишаються байдужими до майбутнього суспільства, держави та світового співтовариства. В умовах сьогодення, молодь, як ніколи, потребує допомоги та підтримки, аби знайти своє місце в житті, самовизначитись та самозатвердитись.

10:37:06 07.09.2020

В Запорізькій області у вересні буде проходити «Місячник зайнятості молоді»

Завдяки високому інтелектуальному потенціалу, мобільності та гнучкості молоді люди активно  впливають на суспільний прогрес, визначаючи майбутнє суспільства, держави та світового співтовариства. Одним з перспективних напрямків залучення молоді в суспільні процеси країни є забезпечення її робочими місцями. Молоді люди потребують допомоги і підтримки, аби знайти своє місце в житті, самовизначитися і самоствердитися.

09:38:02 02.09.2020

Програма фінансової державної підтримки мікро- та малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%» ефективно працює

Програма фінансової державної підтримки мікро- та малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%» ефективно працює, збільшується кількість банків, що надають цю послугу.

15:04:34 04.08.2020

Україна - одна з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі

Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми. За даними дослідження, проведеного на замовлення МОМ, з 1991 року понад 260 000 українців постраждали від торгівлі людьми, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі.

09:05:36 29.07.2020

Чим загрожує зловживання статусом безробітного?

Державна служба зайнятості звертає увагу громадян України на необхідність добросовісного використання прав і обов’язків, пов’язаних з набуттям статусу безробітного. Непоодинокими є випадки, коли особи реєструються в службі зайнятості як безробітні, проте паралельно отримують дохід. Такі дії обертаються несприятливими наслідками, передусім, для самих безробітних.

09:12:13 06.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора