A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Надання послуг особам, які підлягають вивільненню

На виконання плану заходів організації роботи Михайлівської районної філії Запорізького ОЦЗ щодо  надання послуг особам, які підлягають вивільненню, 06 грудня фахівцями з працевлаштування проведена зустріч з працівниками УСЗН Михайлівської РДА. Мета - проведення анкетування для збору інформації щодо професійного досвіду, вмінь, здібностей, потреб у розвитку/зміні професії, кар’єрних планів та мотиваційної і психологічної підтримки вивільнюваним працівникам.

15:27:54 17.12.2019

Міні-Ярмарок вакансій за професією «військовослужбовець»

06 грудня 2019 року відбувся черговий спільний організаційно-інформаційний  захід для  безробітних, які перебувають на обліку в пошуках роботи,  щодо відбору на контрактну службу та з метою активізації рекламно-агітаційної роботи  щодо відбору на військову службу за контрактом, в Михайлівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості перед безробітними виступив  заступник військового  комісару Михайлівського районного військового комісаріату підполковник  В.В. Шпаков.

10:57:16 11.12.2019

Запорізькі роботодавці стали більш активно створювати інклюзивний робочий простір

3 грудня в Україні відзначався «Міжнародний день інвалідів». Це день підведення підсумків того, що було зроблено для цієї категорії громадян, аналізу фактичного положення людей з особливими потребами в суспільстві та визначення планів по поліпшенню їх життєвого рівня.

10:56:09 11.12.2019

Підсумки першого етапу конкурсу «Моя громада - моє майбутнє»

З 01.10.2019 по15.12.2019 року  серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл об’єднаних територіальних громад (далі –ОТГ) Запорізької області триває Конкурс відеороликів «Моя громада  - моє майбутнє» (далі «Конкурс»), який запроваджений  Запорізьким обласним центром зайнятості в рамках реалізації Концепції державної системи професійної орієнтації населення, затвердженої постановою КМУ від 17.09.2008 № 842 (із змінами), та проекту «START PROFI. Обирай. Вирішуй. Дій.». Співорганізаторами конкурсу є органи місцевого самоврядування, уповноважені органи та установи освіти.

11:17:34 05.12.2019

Сервіси служби зайнятості у смартфоні

В наш швидкісний, мобільний час, світ перейшов на новий етап життя, де головну роль виконує інформація.   На сьогодні інформація є одним з найцінніших ресурсів. «У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Доступність до ресурсів не лише з комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет, а також із мобільного телефону на базі програмного забезпечення Android та Apple», - розповідає директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

11:15:51 05.12.2019

5,8 млн. грн. компенсації єдиного соціального внеску отримали роботодавці Запорізької області

Легалізація зайнятості, створення нових робочих місць та підвищення рівня заробітної плати є базовим фактором для поліпшення добробуту населення. Щоб подолати дисбаланс на ринку праці сьогодні необхідно під­ви­щувати со­ці­аль­ні стан­дарти, дотримуватися ви­мо­гам що­до ле­га­лі­за­ції праці. Тому дер­жа­вна служба зайнятості про­по­нує ро­бо­то­дав­цям послуги, що допомагають заощаджувати, економічно стимулюють до збереження вже існуючих та створення нових робочих місць. Ми говоримо про 100 - відсоткову ком­пенса­цію вит­рат на сплату єди­но­го внес­ку на за­галь­но­обов’яз­ко­ве дер­жавне со­ці­аль­не стра­ху­ван­ня за пра­цев­лашту­ван­ня без­ро­біт­но­го за нап­равлен­ням служ­би зай­ня­тос­ті.

13:48:52 27.11.2019

Інформаційний семінар для шукачів роботи: кар’єрні радники –підвищення конкурентоспроможності

22 листопада 2019 року  з метою інформування населення  про сучасний комплекс соціальних послуг, які надає служба зайнятості, у Михайлівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар із загальних питань зайнятості.

11:44:18 25.11.2019

Інформування щодо соціальних послуг, які надає Державна служба зайнятості

21.11.2019 року заступник начальника відділу надання соціальних послуг Михайлівської районної філії Запорізького ОЦЗ Мостова В.В. відвідала Тимошівський старостинський округ Михайлівської ОТГ з метою донесення до громадськості інформації щодо  соціальних послуг, які надає Державна служба зайнятості. Зокрема надана консультація щодо професійного навчання безробітних, надання статусу безробітного молоді без страхового стажу.

11:43:12 25.11.2019

Яку роботу пропонують роботодавці особам з інвалідністю в Запорізькій області?

На які пропозиції від роботодавців можуть розраховувати  особи з інвалідністю  в Запорізькій області? За 10 місяців 2019 року в базі даних Запорізької обласної служби зайнятості налічувалось 1141 вакансія для осіб з обмеженими можливостями. Вакансії досить різноманітні, тож знайти роботу можуть  як фахівці, кваліфіковані робітники, так і ті, хто не має кваліфікації.

10:18:01 20.11.2019

Майбутній професіоналізм дитини як наслідок свідомого батьківства

Днями в Михайлівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості відбулось друге засідання профорієнтаційного клубу «Майбутній професіоналізм дитини як наслідок свідомого батьківства». Робота з батьками школярів сприяє підготовці учнів до свідомого вибору професії, глибшому розумінню ними своєї відповідальності до долі дітей, формуванню уважнішого ставлення до інтересів дітей, схильностей та здібностей, зміцненню контактів між сім’єю та школою, у виробленні єдиної лінії у вихованні молодого покоління. Батьки дітей можуть допомогти вчителям розповісти про професії, навести яскравий приклад з життя, наголосити на затребуваних професіях на ринку праці нашого регіону, враховуючи особисті схильності, бажання та інтереси, радити їм вибрати справу по душі.

10:13:52 20.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора