A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Співпраця з підприємствами

09 березня 2021 року відбулась робоча зустріч заступника начальника відділу надання соцпослуг Михайлівської районної філії Запорізького ОЦЗ Мостової Валентини Вікторівни з директором ТОВ «Старобогданівське» Іриною Олексіївною Назаренко щодо працевлаштування безробітних та подальшого співробітництва.

13:17:35 10.03.2021

Профорієнтаційна квест - гра "Дорога в країну професій"

Задля професійного спрямування учнівської молоді, формування її психологічної готовності та відповідального ставлення до вибору професії фахівцями Михайлівської районної філії ЗОЦЗ для учнів КЗ «Михайлівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3» був проведений профорієнтаційний квест - гра "Дорога в країну професій".

13:14:05 10.03.2021

Легалізація зайнятості населення та заробітної плати – важлива тема сьогодення

Підвищення стандартів життя населення, комплексне перетворення підходів до оплати праці відповідно до проголошених Урядом України соціальних ініціатив є основним завданням органів виконавчої влади.

10:47:51 05.03.2021

Чи обов’язково відвідувати тренінги та семінари, якщо ти професіонал у своїй сфері?

Для того, щоб залишатися на вершині успіху в обраній професії, необхідно час від часу відвідувати профільні семінари, тренінги та майстер-класи. Це не лише про людей, які щойно почали опанування нової професії, але й про професіоналів. Далі наводимо декілька змістовних аргументів, які стовідсотково розвіють сумніви щодо відвідування подібних заходів.

12:58:46 25.02.2021

Профорієнтаційний захід для батьків

З початком карантину надзвичайно багато змін ввійшли в наше життя.  Один з негативних наслідків – зростання чисельності громадян, які залишились без роботи. Відповідно відбулось збільшення зареєстрованих безробітних,  майже 40% втратили роботу під час карантину. Серед них особи, які мають неповнолітніх дітей. Особливої уваги надається батькам, у яких діти у віці, коли дитина починає ставати дорослою і перед нею постає питання: визначення у світі цінностей, набуття досвіду спілкування, відкриття та ствердження своєї унікальності й неповторності, як особистості. Саме в цьому підлітковому віці важливо зробити свідомий вибір орієнтирів свого майбутнього – визначення з вибором професійного напрямку. 

10:26:21 24.02.2021

Дистанційні комунікації служби зайнятості для вас

Сьогодні інформація є одним з найцінніших ресурсів. У своєму прагненні зробити інформаційні послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів Державна служба зайнятості  пропонує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Це і «Електронний кабінет роботодавця», «Електронний кабінет безробітного», сервісу «Електронна черга» на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.

11:25:35 15.02.2021

Стартує Місячник профорієнтації

Сучасний ринок праці України характеризується дисбалансом між попитом та пропозицією робочої сили, який відображається у професійно-кваліфікаційній невідповідності.

11:24:28 15.02.2021

Січневий локдаун не завадив майже тисячі запоріжців знайти роботу

«Січневий локдаун вніс свої корективи в ситуацію на ринку праці: суттєво зменшились запити роботодавців у робочій силі, в той час, як кількість шукачів роботи дещо зросла. Але, не зважаючи на складну економічну ситуацію як в країні в цілому, так і в області, Запорізька обласна служба зайнятості продовжує працювати в звичному режимі та надавати допомогу громадянам, які її потребують», - інформує директорка Запорізької обласної служби зайнятості Ірина Дуднік.

14:13:45 10.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора