A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Отримано повідомлення про проведення планової документальної перевірки. Чи можна подати уточнюючу звітність?

Як визначено п. 77.4 ст. 77 Податкового кодексу про проведення документальної планової перевірки керівником (його заступником або уповноваженою особою) контролюючого органу приймається рішення, яке оформлюється наказом.

16:13:26 28.10.2019

До граничного строку подання декларації з податку на прибуток виявлено помилки у фінансовій звітності: як виправити?

Платник податку на прибуток подає разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність у порядку, передбаченому для подання податкової декларації з урахуванням вимог ст. 137 ПКУ (п. 46.2 ст. 46 Податкового кодексу).

16:09:43 28.10.2019

Електронні сервіси ДПС: Чи має право платник отримати довідку про відсутність заборгованості з платежів через електронний кабінет?

Довідка про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на податкові органи, формується за відсутності у платника за даними інформаційно-телекомунікаційних систем податкового боргу, та/або недоїмки зі сплати єдиного внеску, та/або іншої заборгованості з платежів (у тому числі розстрочених, відстрочених, реструктуризованих), контроль за справлянням яких покладено на податкові органи.

16:08:43 28.10.2019

ПДВ: головне підприємство передає філії товари. Чи нараховувати податкове зобов’язання?

Операція з передачі для виробничого використання товарів/послуг, основних фондів від головної організації до філій, від філій до головної організації чи від однієї філії до іншої (тобто в межах балансу), не підлягає оподаткуванню ПДВ.

16:07:45 28.10.2019

Від торгівлі підакцизними товарами місцеві бюджети на Запоріжжі отримали 129 мільйонів

У січні-вересні від реалізації тютюну і алкоголю до місцевих бюджетів Запорізької області надійшло 129 мільйонів гривень акцизного податку (без даних великих підприємств, зареєстрованих в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС). Лише у вересні скарбниці отримали 18,7 мільйона, що на півтора мільйона більше, ніж торік.

13:10:00 25.10.2019

Нововведення законів про РРО: роз'яснення для запорізьких підприємців

За участю президента Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Олександра Головка, представників податкової служби Запорізької області та бізнесу відбулося засідання ради підприємців ЗОСППР. Темою для обговорення стали зміни у законодавстві щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг.

10:17:49 24.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора