A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

8 березня

8 березня

Дорогі наші жінки, найпривабливіші і найдобріші! Любі наші дружини, дочки, матері, тещі, подруги і всі-всі представниці прекрасної статі! Вітаємо вас з днем 8 березня! Бажаємо, щоб ваші серця належали тим, хто любить і обожнює вас, щоб кожен день ви відчували турботу, відданість, вірність, допомогу і підтримку! Кохайте самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж неповторними, ніжними і теплими! Щастя вам, радості й удачі завжди і в усьому!

12:38 06.03.2020

Масляна 2020 в Михайлівці

Масляна 2020 в Михайлівці

Збирайся народ! Заводь хоровод, Їж, гуляй і танцюй Веселися від душі! Масляна до нас йде І млинці нам несе! Млинець з маслом і сметаною, Що ж ще для щастя треба?! Налітай! Не соромся! Вдосталь стравою насолоджуйся!

21:52 01.03.2020

Виставка-ярмарка декоративних тварин та птахів

Виставка-ярмарка декоративних тварин та птахів

Сьогодні, 1 березня, відбулась виставка-ярмарка декоративних тварин та птахів. До уваги відвідувачів були представлені різні види голубів, кролів, попугаїв та інших тварин. Дякуємо всім учасникам виставки за участь у проведенні заходу.

21:29 01.03.2020

Олександр РАКША: «Децентралізація - це додаткові можливості для розвитку території»

Олександр РАКША: «Децентралізація - це додаткові можливості для розвитку території»

На своїх сторінках ПОЗИЦІЯ неодноразово розповідала про життя об’єднаних територіальних громад Запорізькій області, що утворилися завдяки децентралізаційній реформі. Днями ми вперше відвідали Михайлівську ОТГ Михайлівського району. Вона утворилася у 2018 році в результаті об’єднання Михайлівської селищної ради, Тимошівської та Бурчацької сільських рад. Всього до складу громади входять вісім населених пунктів.  Об’єднання - як воно є

16:11 24.02.2020

Відбулась 32 сесія 7 скликання

Відбулась 32 сесія 7 скликання

Сьогодні в приміщенні актового залу Михайлівської селищної ради відбулась 32 сесія сьомого скликання Михайлівської селищної ради.

14:49 20.02.2020

День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні

А сотню вже зустріли небеса.. Летіли легко, хоч Майдан ридав… І з кров´ю перемішана сльоза…. А батько сина ще не відпускав.. Й заплакав Бог, побачивши загін: Спереду — сотник, молодий, вродливий І юний хлопчик в касці голубій, І вчитель літній-сивий-сивий.. І рани їхні вже не їм болять.. Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло.. Як крила ангела, злітаючи назад, Небесна сотня в вирій полетіла…

13:11 20.02.2020

День відкритих дверей

День відкритих дверей

У ULEAD Запорізький регіональний офіс відбувся День відкритих дверей. Громади презентували досягнення, які стали можливі завдяки підтримці Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, і визначали актуальні питання на 2020 рік.

08:40 14.02.2020

Зустріч Михайлівщини з зимою

Зустріч Михайлівщини з зимою

І приходить чаклунка-зима зі своїми холодними чарами. Накриває весь світ широкими білими крильми і зачаровує, робить його казковим і неповторним, білим-білим... Хто з нас не дивувався першою сніжинкою, казкової форми і краси! Хто не радів першому снігові, який прикрашає весь навколишній світ дивом! Хто не захоплювався морозному ранкові, коли все вкрите срібним пухнастим інеєм!

09:12 07.02.2020

Увага! Погіршення погодних умов

Увага! Погіршення погодних умов

У зв'язку з переміщенням по території Запорізької області активного західного циклону, з 05 лютого очікується ускладнення погодних умов, а саме:

08:50 05.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора